Loading Events

« All Events

Конференција за жени со крвни нарушувања – Басел, Швајцарија

May 29 /May 31

Organizer

Европски конзорциум за Хемофилија
Website:
https://www.ehc.eu

Venue

Pullman Europe Basel
Basel, Switzerland + Google Map